Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Herders kwartet Kerkdiensten Herders Bij de diensten Actueel Oudeschild Oosterend De Cocksdorp Adressen Anbi 

Bij de diensten

KoffieIn Oosterend, Maartenskerk, na elke kerkdienst.Oudeschild, Zeemanskerk, na elke kerkdienst.De Cocksdorp, Waddenkerk, onder normale omstandigheden is er elke eerste zondag van de maand koffie na de dienst in het "Gebouwtje", naast de kerk.

geluid

Waddenkerk, Maartenskerk en de Zeemanskerk.Waddenkerk. Eerstvolgende zangdienst is op zondag 23 juli, aanvang 19.30 uur, onder leiding van mevrouw Ellen Zwart, met medewerking van de heer H. Vincent, Piano en Orgel. Op 30 juli, is op veler verzoek een extra zangdienst ingelast. onder leiding van Mw.E.Zwart, orgel, Dhr. Vincent van Dam. aanvang: 19.30 uur. Op 6 augustus is er weer een zangdienst, aanvang 19.30 uur, onder leiding van mevrouw Ria Moens, met medewerking van heer G. Terwind, zang en Gitaar en heer J. Rijnders, Orgel.Op 13 augustus is de laatste zangdienst van 2017, onder leiding van mevrouw Joke Molenaar. Nadere gegevens volgen later. Tijdens de zangdiensten worden bekende liederen gezongen uit het oude en nieuwe liedboek. Maartenskerk OosterendGeen bijzonderheden. Zeemanskerk Oudeschild.Geen bijzonderheden. .

Bij de diensten

Omgeven door water