Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Herders kwartet Kerkdiensten experiment Bij de diensten Actueel Oudeschild Oosterend De Cocksdorp Adressen nieuwe pagina Anbi Nieuwe pagina 14 leken pagina 

Bij de diensten

KoffieIn Oosterend, Maartenskerk, na elke kerkdienst.Oudeschild, Zeemanskerk, na elke kerkdienst.De Cocksdorp, Waddenkerk, onder normale omstandigheden is er elke eerste zondag van de maand koffie na de dienst in het "Gebouwtje", naast de kerk. Zie tab actueel voor de Corona wijzigingen.

geluid

Zeemanskerk Oudeschildgeen bijzonderheden. . Waddenkerk De CocksdorpZondag 23 februari, is een z.g. themadienst door Drs.H.J. Boon, aanvang 10.00 uur. Het thema is ons niet bekend gemaakt. Na de dienst is er koffiedrinken in Het Gebouwtje. Maartenskerk Oosterend Het interieur en het orgel van de Maartenskerk worden na pasen 2019, grondig gerestaureerd. Dat gaat maanden duren. Gedurende deze termijn, augustus en september, oktober,november, zal er gebruikt worden gemaakt van De Parel. Waar en wat is de Parel?De Parel is het kerkelijk centrum, een gebouw, zaal, in de Oesterstraat 11, Oostersend.Parkeergelegenheid; Oesterstraat uitrijden, rechts af en u ziet het vanzelf. Zie tab Actueel voor meer bijzonderheden.Onregelmatig:wordt er gebruikgemaakt van de Doopsgezinde Kerk, en die is op het adres: Peperstraat 26,1794 AK, OosterendZondag 8 maart, Taizedienst met aansluitend een gezamelijke maaltijd. Ds.C.de Jong, aanvang 17.00 uur. In de Parel. Aansluitend een maaltijd.Er is geen informatie over het hoe of wat van deze dienst met maaltijd. Zondag 29 maart, naast de waddendienst in De Cocksdorp, om 10.00 uur, is er tevens een z.g.Poeziédienst, in de Parel, om 17.00 uur, door Drs.H.J.Boon. Aansluitend een maaltijd.Oudeschild - ZeemanskerkGeen bijzonderheden. .

Bij de diensten

Omgeven door water