Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Herders kwartet Kerkdiensten experiment Bij de diensten Actueel Oudeschild Oosterend De Cocksdorp Adressen nieuwe pagina Anbi Nieuwe pagina 14 leken pagina 

Bij de diensten

KoffieIn Oosterend, Maartenskerk, na elke kerkdienst.Oudeschild, Zeemanskerk, na elke kerkdienst.De Cocksdorp, Waddenkerk, onder normale omstandigheden is er elke eerste zondag van de maand koffie na de dienst in het "Gebouwtje", naast de kerk.

geluid

Zeemanskerk Oudeschildgeen bijzonderheden. . Waddenkerk De CocksdorpZondag 26 januari 2020, is de zondag van de Eenheid. Er is één dienst op Texel, n.l. in de Rooms Katholieke kerk in Den Burg. Voorgangers,Da,Anne Kooi en Ds.H. Marseille. Aanvang, 10.00 uur. Maartenskerk Oosterend Het interieur en het orgel van de Maartenskerk worden na pasen 2019, grondig gerestaureerd. Dat gaat maanden duren. Gedurende deze termijn, augustus en september, oktober,november, zal er gebruikt worden gemaakt van De Parel. Waar en wat is de Parel?De Parel is het kerkelijk centrum, een gebouw, zaal, in de Oesterstraat 11, Oostersend.Parkeergelegenheid; Oesterstraat uitrijden, rechts af en u ziet het vanzelf. Zie tab Actueel voor meer bijzonderheden.Onregelmatig:wordt er gebruikgemaakt van de Doopsgezinde Kerk, en die is op het adres: Peperstraat 26,1794 AK, Oosterendr. .

Bij de diensten

Omgeven door water