Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Herders kwartet Kerkdiensten experiment Bij de diensten Actueel Oudeschild Oosterend De Cocksdorp Adressen nieuwe pagina Anbi Nieuwe pagina 14 leken pagina 

Bij de diensten

KoffieIn Oosterend, Maartenskerk, na elke kerkdienst.Oudeschild, Zeemanskerk, na elke kerkdienst.De Cocksdorp, Waddenkerk, onder normale omstandigheden is er elke eerste zondag van de maand koffie na de dienst in het "Gebouwtje", naast de kerk.

geluid

Zeemanskerk OudeschildGeen bijzonderheden.Waddenkerk De CocksdorpGeen bijzonderheden. Maartenskerk Oosterend Het interieur en het orgel van de Maartenskerk worden na pasen grondig gerestaureerd. Dat gaat maanden duren. Gedurende deze termijn, augustus en september, zal er gebruikt worden gemaakt van De Parel. Zie tab Actueel voor meer bijzonderheden.Zangdienstenworden gehouden in de Parel om 19.00 uur op 11 augustus.Zondag 4 augustus, Johan de Heer zangdienst, olv. Dhr.M.D.Kuiper, aanvang 19.00 uur, en let op: in de Parel !Zondag 11 augustus, Poëziedienst, olv. Drs.H.J.Boon, in de Parel, aanvang 19.00 uur. Ds.Boon schrijft:Het wordt een bijzondere, korte, dienst waarin gedichten centraal staan. Wij zijn op zoek naar mensen die een mooi gedicht hebben en die het leuk vinden om dat gedicht voor te dragen. Dat mag een eigen gemaakt gedicht zijn of een ander gedicht van bekende of minder bekende dichters. U mag er bij vertellen waarom u het gekozen gedicht zo mooi vindt en waarom u het de moeite waard vindt om het voor te dragen. U kunt zich aanmelden bij Drs.H.J.Boon, tel. 06 30 31 74 20Samen kunnen wij er een mooie diens van maken. .

Bij de diensten

Omgeven door water