Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Herders kwartet Kerkdiensten Herders Bij de diensten Actueel Oudeschild Oosterend De Cocksdorp Adressen Anbi 

Actueel

"De dagen des menschen zijn als het gras, gelijk ene bloem des veldsalzoo bloeit hij: als de wind daarover gegaan is, zo is zij niet meer en hare plaats kent haar niet meer".

Actueel

Blijvend aktueel

WaddenkerkDe kachel is inmiddels gerepareerd en werkt weer prima. MaartenskerkGeen bijzonderheden te melden. Zie de kolom hiernaast. Zeemanskerk Geen bijzonderheden"Open Kerk" Gedurende het zomerseizoen 2017, hebben vrijwilligers de Waddenkerk 18 weken opengesteld voor bezoekers. Er kwamen 3882 bezoekers de kerk bekijken en wel of niet een praatje maken en soms luisteren naar muziek. Bijdragen en verkoop van ansichtkaarten brachten € 1450,03 in kassa. De opbrengst mag gebruikt worden voor kleine aanschaffingen in kerk en bijgebouw. VerwarringDe doopnaam van Ds.de Jong luidt: Cornelis de Jong. Maar in spreektaal / roepnaam gebruikt hij liever "Kees"de Jong. Ondertekenen met een C en roepen met een K. .

VakantieDs.F.v. Helden en Ds.C.der Nederlanden zijn met vakantie van 1 tot 31 augustus. Na de afscheidsdienst werkt het echtpaar door tot 1 augustus 2011.

Hier klikken om de tekst te bewerken

Hier klikken om de tekst te bewerken

Hier klikken om de tekst te bewerken

AdresgegevensInmiddels heeft Ds.Kees de Jong een adres op Texel:Ds.C. de JongOesterstraat 111794 AR Oosterendtel. 06 15 34 57 90 email. dskeesdejong@gmail.com

Omgeven door water