Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Herders kwartet Kerkdiensten Herders Bij de diensten Actueel Oudeschild Oosterend De Cocksdorp Adressen Anbi 

Actueel

Psalm 103

"De dagen des menschen zijn als het gras, gelijk ene bloem des veldsalzoo bloeit hij: als de wind daarover gegaan is, zo is zij niet meer en hare plaats kent haar niet meer".

Actueel

Blijvend aktueel

Waddenkerkgeen bijzonderheden.MaartenskerkOp dinsdag 12 september geeft het Barok Ensemble ''La Maquina del Tiempo', een concert in de Maartenskerk in Oosterend. Aanvang 20.15 uur. Programma volgt.Zeemanskerk, geen bijzonderhedenWijziging Pastoraalwerk.Mevrouw Krista Mirjam Dijkerman, heeft te kennen gegeven, 'dat zij een andere weg in wil slaan' en met het pastoraat gaat stoppen.Zij wil zich nu gaan richten op 'schrijfprojecten'. Zodoende is zij niet meer beschikbaar voor werk in de gemeente. Als gastpredikant blijft zij beschikbaar. Krista Mirjam, namens de hele gemeente, heel hartelijk dank voor je inzet en we hopen dan je veel plezier aan deze nieuwe invulling van je leven mag beleven. .

VakantieDs.F.v. Helden en Ds.C.der Nederlanden zijn met vakantie van 1 tot 31 augustus. Na de afscheidsdienst werkt het echtpaar door tot 1 augustus 2011.

Hier klikken om de tekst te bewerken

Hier klikken om de tekst te bewerken

Hier klikken om de tekst te bewerken

Omgeven door water